Kupi jednim klikom 0 0.00

0-Proizvodi
Doprinos 0.00
Dovršeno 0.00
Crni Rosewood erhu Kineski Instrumente erheen sa torbu i luk je komplet Pribora selfstudy knjigu

Crni Rosewood erhu Kineski Instrumente erheen sa torbu i luk je komplet Pribora selfstudy knjigu

KM 448.00
KM 526.68
 

Dostupno na zahtjev
Količina robe


Erhu
U erhu akronim nanhu ("južne violinu"),i ponekad se na Zapadu poznat kao "Kineski violinu" ili "Kineski dva niz violinu," je twostringed pognute muzički instrument, koristi se kao solo instrument kao u malim ansambl i veliki orkestrima. To je najpopularniji instrument u huqin obitelj Kineski pognute niz instrumenata, zajedno sa zhonghu, gaohu, banhu, jinghu, sihu i mnogim drugima. Nekad u oba tradicionalna i savremene komade, to je svestran instrument.
Igra tehniku
Podešavanja
U erhu je skoro uvek okrenuta na pauzi za peti. Unutra niz (najbliži igrač) generalno je podešen da D4 i izvan string da A4. Ovo je isto kao dva usred žica od violine.
Položaj
U erhu je igrao sedi dole, sa zvuk kutiju stavljen na vrhu lijevo bedro i vratu držao vertikalno.
Desna ruka
Luk je držao sa nju stisak. Luk kosa je prilagođen je tako da je malo labav. Napetost pružaju prste desne ruke. Luk kosa je stavio u između dve veze i obje strane pramca kosu su nekada proizvode zvuk, igrač gura luk dalje od tijelo, kada se saginje da je niz (vani niz), i izvuče ga ubaci unutra kada se da savijanje u "iznutra"
D struna.
Osim obično savijanje tehnike koriste za većinu dijelove, erhu također mogu biti uhapšen, obično koristi drugi prste desne ruke. Ovo proizvodi suv, hteo ton (ako neko otvori veze odvojen, zvuk je malo više rezonantnu) koji je ponekad željeni u savremenom komade.
Lijeva ruka
Lijeva ruka promjeni ton konce pritiskom na uzici u normalu harmonijske poena. Kao instrument nema troši, signala je malo zbunjena, ali rezonantnu. Tehnika uključuju hua jin (slajdove), rou xian (vibraciju), huan ba (mijenja položaj), itd.
Ako se bojiš da ne može da igra erhu, to nije bitno, molim te, ne brini, mi cemo poslati engleski verziju
samo-studija knjigu za tebe .Lako je naučiti .
proizvod detalja

Detaljne informacije

:
SevenAngel
:
82*11*10
TOP MATERIJAL:
Crni Rouzvud

Oni također kupuju s ovim proizvodom