Kupi jednim klikom 0 0.00

0-Proizvodi
Doprinos 0.00
Dovršeno 0.00
3000W Visoke frekvencije EPEVER 48VDC da 220VAC Čista Sine Talas Inverter SPWM Tehnologija Zamenio Izlaz Napon i Frekvenciju

3000W Visoke frekvencije EPEVER 48VDC da 220VAC Čista Sine Talas Inverter SPWM Tehnologija Zamenio Izlaz Napon i Frekvenciju

KM 563.17
 

Dostupno na zahtjev
Količina robe


Ako postoje različite puno, to je predložio da upali napuniti sa velikim pokretanje trenutni prvo, kao na tv, a onda se okreni na teret kao lampa kada inverter radi stabilna. Tehnički Specifikacija
Tipovi
SHI3000-22
SHI3000-42
Nominalna Baterija.
Obiman zaštite : kratkim spojem, preopterećenje, pod/preko ulaz napona, preko-temperatura, i inverter je unutrašnji krivica identifikacije zaštite. Inverter mora da je u slobodno, kada povezuje teret. Da bi izbjegli zaštite rezultat udar struje, molim te, da uključiš AC mnogo jedan po jedan za izlaz inverter je normalno. Ukljucite uredjaje opet prema operaciju metode nakon neuspjeha je uklonjena.
Spojio akumulator ('+' terminal sa crvene linije, '-'s crnim linija).
Usvajanje napredne SPWM tehnologija, čisto sine talas izlaz.
Drži inverter od djece dodir. Krst dio žicu ne bi trebalo biti manje od 4mm2.
Širom DC ulaz napon dometu.
Poveži zaštitne uzemljenje na zemlju. Izlaz je zabranjeno da se povežeš druge snage, inače inverter će biti oštecen.
To je van radara inverter, ne povezati AC izlaz terminala da mreže ili električne izvora, inače inverter je možda oštećen. Moć inverter je relativno širom ulaz dometu, ali previše visoko ni previše nisko mišljenje može uzrokovati probleme čak uništiti inverter. Ubacite napunite ga u inverter je izlaz izlaz.
Širom radi temperatura domet (industrijske nivou).
3000 W Visoke frekvencije EPEVER 48 VDC da 220 VAC Čista Sine Talas Inverter SPWM Tehnologija Zamenio Izlaz Napon i Frekvenciju
Osobine :
Potpuna izolacija-tip inverter tehnologije.
Ako neuspjeh je DOVELO indikator je Crveno' i zvono alarm ili ne izlaz kad ti se uključi uređaj, ugasi mnogo i moć inverter odmah.
Ovo inverter može koristiti samo pojedinačno, paralelno vezu ili u seriji će štetu na inverters. Provjeri operaciju države oboje moć inverter i mnogo. Ukljuci struju koristeći O / prekidač na pred vijeće. kapacitet baterija(izrazio u AH) trebao biti izračunata na slijedeći način : 5times od ocijenila snagu inverter/baterija napona.
Zaštitnim uzemljenje mora da su povezne, na zemlju. Molimo vas da kontaktirate proizvodnju je inženjer. Udar ulaz napon mogu prelaziti 40 V za 24 V inverters, 80 V za 48 V inverters, ili inverters će biti oštecen.
Ne razotkriti inverter da vlažno, zapaljiva, eksplozivno ili prašine okruženju.
Prebaci na fitilj ili osigurač.
Inverter ulaz je preporučila je da se povežeš na baterije, min. Ne instalirati inverter u airproof lokaciju i drži dovoljno prostora iza inverter. Inverter Operacija
Poveži ulazna i izlazna terminala tačno.
Ne pokušavajte da se popravi krivica inverter se, u suprotnom, to može dovesti do ozbiljnu nesreću. Ako je za testiranje svrhu, korisnik izaberem DC napajanje trenutni barem dva puta veća nego u inverter ocijenjena ulaz držati inverter normalne operacije.
Nizak izlaz harmonijske distorziju (THD≤3%).
Pobrini se da osigurač ili osigurač koristiti između bateriju i inverter je.
DOVEO pokazatelji na misljenje napon dometa, učitati moć dometa, normalno izlaz & neuspjeh države. 'Zelena' od neuspjeha DOVEO indikator znači država je normalno.
Dinamika trenutni petlja kontrolirati tehnologiju da bi se osiguralo inverter pouzdan operaciju. Molim te provjeriti da je to kao ispod :
Set snagu prebacite na NALJUTIO položaj.
Rizik električne rizik, ne diraj izlaz luku kada inverter radi. Da proverim sistem do pozivajući se na popravljala vodič. Ako žicu duže od 3 miliona, sadašnji gustinu bi trebao biti smanjeno.
Kada inverter radi stalno, površini možda je postalo vruće, molim te, pobrini se da se ventilacije zraka odobrenje oko inverter je više od 10cm.
Osigurač ili osigurač treba koristiti između bateriju i inverter, vrijednost osigurač ili prekidač trebao bi biti dvaput od inverter ocijenjena ulaz struja.
Izlaz napon i frekvenciju može biti zamenjene. Drži se dalje od materijala ili uređaj koji je možda pati od visokih temperatura kada inverter radi. Važno Sigurnosne Upute
Kao AC napajanje opremu, inverter je izlaz napon sa istom nivou kao da je od stanovništva struju isključimo. Um AC izlaz terminala, ili možda ti se električni šok i rezultat u životu opasnosti!
Pažnja :
Povezati DC ulaz prema zahtjev strogo.
Ne povezati punjač ili slične uređaje za ulaz terminal od inverter.
Žicu povezuje bateriju i inverter bi trebao biti kraće nego 3m, sadašnji gustinu bi trebalo biti manje od 3,5 A/mm2 dok izlaz invertera je napunjen.
Obrnuta polaritet veza će eksplodirati osigurače u inverter i možda štetu jedinice. Ne spojiti ih contraries, ili moć inverter će biti oštecen.
Slobodni energije spašavanje mode. Prekidač inverter da, i onda skreni na mnogo jedan po jedan.
Kontinuirani operaciju na punu snagu. Koristi DC napajanje za testiranje može izazvati stetu za inverter.
Ne stavio inverter blizu poplavljena trag-kiselinu za baterije jer sjaj u terminala može zapaliti vodonik je objavio bateriju.

Detaljne informacije

Izlaz Tip:
Samac
:
SHI-3000W-48V
Težine:
8.0KG
:
DC/AC Inverters
Izlaz Napon:
220v
is_customized:
Yes
:
507.00*249.00*116.00mm
:
EPever
Ulaz Napon:
48V
Izlaz Frekvenciju:
50/60Hz
Izlazne Snage:
201 - 400KW
Radi temperatura:
-20℃~ +50℃
Skladište temperatura:
-35℃~ +70℃
izlaz talas:
čista sine talas
terminala:
50mm2
Stalnu struju:
3000W

Oni također kupuju s ovim proizvodom