Kupi jednim klikom 0 0.00

0-Proizvodi
Doprinos 0.00
Dovršeno 0.00
jedan bijeli Novu Elektricnu Gitaru Pickguard plamen SSS S trat Gitaru dijelove #1826

jedan bijeli Novu Elektricnu Gitaru Pickguard plamen SSS S trat Gitaru dijelove 1826

KM 40.00
KM 42.00
 

Dostupno na zahtjev
Količina robe


Ako si zainteresovan za neku od naših proizvoda, slobodno nas kontaktirati za poslovne razgovore.
* Možemo pružiti NAKON obradu, prilagoditi instrumenti kažu da potrebe mušterije. Naš najjači je karakteristika da ne samo da smo n sve stil gitaru ti n naći sada, ali također smo n napraviti posebnu gitaru samo za tebe da upoznam tvoje potrebe. Koristimo međunarodno napredne ton tuners i uvezao ton kalibracija instrumente prilagoditi i test tonove, u redu da se osigura kvalitet poštuje standarde Kine je Muzički Instrument Nadzor i Inspekciju Centar.
Živu karakteristiku
Imamo n sve stil potpisao gitaru za bilo bandsman i gitaru prodavac .
Stroga materijal odabir i proizvodnju
Imamo veoma stroga standard odabrati drvo .Šta ti samo treba da uradiš je da nam daš svoj plan ili opisati gitaru želiš ,inude drvo i stvari, itd. Koristimo međunarodno napredne ton tuners i uvezao ton kalibracija instrumente prilagoditi i test tonove, u redu da se osigura kvalitet poštuje standarde Kine je Muzički Instrument Nadzor i Inspekciju Centar. Imati potpunu opremu, objekti i proizvodnja tehnike, možemo primijeniti napredne procesima, mašine i superioran testiranje prilazi. Sve stvari će biti provjerio za tebe catrfully i test za tebe. Ti ćeš se brzo pošiljku i brz odgovor.
Pakiranje :
Naše tačke su došli sa penom kutiju, lako nositi i sigurnost dovoljno za predmet,
CARINE OSLOBODI
Ćemo brod stvar kao poklon i izvještava. Odlučan da pruži kvalitetne proizvode prema najnoviji modni trend, to je naš cilj je da svojim klijentima najnovija moda profesionalnih gitare konkurentne cijene.
- Nastavljamo naš posao filozofije "naglasivši proizvod kvalitet, posao ugled i posao uslugu i upravljanje".
Naš Muzički Instrument Co. Što je još gore , mi smo n garantirati da je sve naš zaposlenik dobili stroge i imaju veliki tehniku na gitari pravi i dobar apperception na muziku, da napravimo najbolju gitaru. Naše proizvode su trajna i prijatno da se igram s na precizno mjuzikl skali, lijepa ton, jedinstvena pojava, i jaka izražajne silu. Svih naših proizvoda u skladu sa međunarodno napredne standardima. Mogu da vam garantujem da će vam se svidjeti moja stvar mnogo. Odlučan da pruži kvalitetne proizvode prema najnoviji modni trend, to je naš cilj je da svojim klijentima najnovija moda profesionalnih gitare konkurentne cijene. je u proizvodnji različite vrste instrumente. Svih naših proizvoda u skladu sa međunarodno napredne standardima.
Dobrodošli Pogled Moj predmet. Imati potpunu opremu, objekti i proizvodnja tehnike, možemo primijeniti napredne procesima, mašine i superioran testiranje prilazi. Što je još gore , mi smo n garantirati da je sve naš zaposlenik dobili stroge i imaju veliki tehniku na gitari pravi i dobar apperception na muziku, da napravimo najbolju gitaru. Drugi uključuje, kao od vrata do vrata isporuka, i finansija službe. Naš najjači je karakteristika da ne samo da smo n sve stil gitaru ti n naći sada, ali također smo n napraviti posebnu gitaru samo za tebe da upoznam tvoje potrebe. Pobrini se da dobiješ predmet pod najboljem stanju. imamo uspostavljen prijateljski trgovinu zadruga odnosa sa klijentima više od 30 zemalja i oblastima u Americi, Evropi i Azije
Mi smatraj sebe kao jedan od najboljih gitaru proizvođači u Kini, ne samo zbog naše izvanredne proizvoda, službi SSMII smo u stanju da ti obezbedim.
Nadam se da naša profesionalni instrumente može da ti donese još posla prema naše iskustvo.
Osobine :
Novu Elektricnu Gitaru Pickguard SSS S trat Gitaru dijelove #1826
08#
09#
10#
99#
100#
101#
102# Nam Muzički Instrument Co. Mi iskreno se radovao da sarađuje sa tobom.
Živu karakteristiku
Imamo n sve stil potpisao gitaru za bilo bandsman i gitaru prodavac . Naše proizvode su trajna i prijatno da se igram s na precizno mjuzikl skali, lijepa ton, jedinstvena pojava, i jaka izražajne silu. - Nastavljamo naš posao filozofije "naglasivši proizvod kvalitet, posao ugled i posao uslugu i upravljanje". Mi iskreno se radovao da sarađuje sa tobom. Osigurat ću ti si najbolja stvar za tebe. je u proizvodnji različite vrste instrumente. Dat ću sve od mušterija najnižu cijenu i najbolji kvalitet.Sa našim superexcellent handcrt tehniku želimo da osigura da je svaki gitaru napravili smo da je lijepo rezonancu i održati unpled.
Stroga materijal odabir i proizvodnju
Imamo veoma stroga standard odabrati drvo .
Ako si zainteresovan za neku od naših proizvoda, slobodno nas kontaktirati za poslovne razgovore. imamo uspostavljen prijateljski trgovinu zadruga odnosa sa klijentima više od 30 zemalja i oblastima u Americi, Evropi i Azije
Mi smatraj sebe kao jedan od najboljih gitaru proizvođači u Kini, ne samo zbog naše izvanredne proizvoda, službi SSMII smo u stanju da ti obezbedim.Sa našim superexcellent handcrt tehniku želimo da osigura da je svaki gitaru napravili smo da je lijepo rezonancu i održati unpled.

Detaljne informacije

:
yinfente
:
111
:
gitaru vrat

Oni također kupuju s ovim proizvodom