Kupi jednim klikom 0 0.00

0-Proizvodi
Doprinos 0.00
Dovršeno 0.00
5D DIY Dijamant Slici Boja Slona Kristal Dijamant Sliku Krst Šav Majka i Sin Pletenje. Kući Ukrasni BJ815

5D DIY Dijamant Slici Boja Slona Kristal Dijamant Sliku Krst Šav Majka i Sin Pletenje. Kući Ukrasni BJ815

KM 8.00
KM 11.40
 

Dostupno na zahtjev
Količina robe

Nekada klip žvake bušilicu i pincetu, plasticnu posudu . Predložio je da jedan tip od smole dijamant jedan set završen brže. Ako postoji prljavština privrženost koji mogu utjecati na njih sa niskim-temperatura čvrst željeza.
Šav Vez Pletenje. Ako ne znaš šta se boje da koriste, molim vas odnosi na boju stolu. Kako da stvorim savršeno dijamant sliku, crteži zajedno na jednom mjestu svakom redu simboli ne moraš da ostaneš dijamante.
[DIY dijamant sliku karakteristika]
1. Trebao bi znati veličinu dijamant sliku. Dijamanti da ostane ljepljivo žvake napetost. Trebao bi znati za boju od tkanine, jer da bi spasili troškove, neki biznismena namjerno boja boja tkanine štampanje u crno i belo što je loše za posao.
[DIY Dijamant sliku Kit]
1. OBIĐEM dijamant sliku mogu da radim i da naučiš da smanjiti stres, emocionalne prilagođavanje, aktivni mislio, unaprijediti samopouzdanje. Referenca prije operacije korake. Dovoljno smole dijamante.
I ovo je odličan kvalitet Dijamant slika je bez okvir da nastavi niz isporuka koštati,
Ako želiš drugi veličine,kontaktirajte nas. OBIĐEM dijamant slike mogu biti korištene za dekoraciju porodica sobu, život više skladom. ne kvalitet problem). (Primjer : proizvod nije isto sa slikom, zar ne zamisliti savršen proizvod veličine ne vidiš, postoji ispravan, itd. nakon dobra borba, ostatak jaz u lepak odgovarajući simbola dijamante.
[DIY Dijamant sliku proizvodnju koraci]
1.
Proizvod Ime : "uradi sam" Dijamant Sliku
Potpuno : Slatki Dome
Boja Količinu : 30-45 Boje
Upotreba : Kući/Hotel/Ured Dekoraciju,Jedinstveni Dar
Dijamant Materijal : Smole Bušenje
Za Vježbu : 100% Pun Kvadratnih Dijamant
O kadar : Ne Okvir, Nakon što si potpuno potrebno za privrženost da lokalne kupiti Okvir
Platno Paket : zavrni , Izbjeći Nabore
Paket uključuju : pun bušilicu, odštampao platna, alat
NAPOMENA : Kao svjetleći efekti, predmeti možda malo drugačije slike.
dijamant Sliku : vrste dijamante sliku generalno pasti u dvije vrste, jedan : izabere kristalne čaše kao "dijamant" materijal , to je samo djelomično ugrađen u slika, a preostalih dio je upisana na platnu;
Drugi : izabere kvadratnih smole čestice (obično čestica ima 9 ili 13 sekcija) kao "dijamant" materijal .
[DIY Dijamant sliku mjere Opreza]
1. DIY sliku dijamant je izuzetan dati prijatelji i voljene da izrazim dobre želje da podelim. Alat Pincetu Iglu Sliku Sliku Kit Krst Šav Dijamant Kvarc Set Kvadratnih Pincetu Besplatno shippin
g
Maltene
Dragi prijatelji, kad si kupio dijamantski crteže u našu prodavnicu ili u drugi prodavac's radnju , molim vas da obratite pažnju na slijedeće :
1. Otkriješ kasetu crtež iznad, vidjet ćeš mnogo simbole u skladu s označavanjem bojama. Proizvod dimenzije naznačio u opis proizvoda u smole vježba za profesionalnu fabrika masovnu proizvodnju, ali i mali, tamo je neizbježno neispravni bušilicu, Hvala vam za vaše razumijevanje! Sa smole dijamant. Pogled na smolu dijamant boja, sredio u redu koda.
Pažnja : Naša dijamant slika je bez okvir,i to nije završio farbanje,moraš završiti sama. Otvori kutiju i provjeriti dijamant nacrtati posebne alate. Ti bi trebao da znaš šta oblik dijamanta sliku prodavači su prodaje . Smolu dijamant nejestivo, ne dozvoli da se djeca igraju kako bi se izbjeglo nesrećama poput gutaju. DIY dijamant nacrtati osobu, bilo koje dobi može biti napravljen od, uključujući i djecu, članovi porodice i tako porodica još topla
Draga, obrati pažnju! Prodali smo dijamant slike su polu-gotov proizvod ne uključuje okvir!
Prodali smo dijamant sliku materijal je smole, cijela mozaik uzorci su radili sa smole dijamant, bazu mapa sa ljepilo sliku novinama. Da završi dobre dijamant crtež, to vrati u svoj izbor pogodan okvir (restoranu ne pruža okvir).
Cijena : pored iznad tačke, takođe treba da znaš da je ovo : privući kupcima da kupi robu, Nešto biznismena set veoma nisku cijenu, a i zato što je međunarodni teretni je skupa, pa su izabrali smanjenje proizvod kvalitet ostvariti profit. A4 Model HD crteži (uključujući i crteže, boju sto)
3. To se koristi na stilskim cijelu sliku. Prodaju dijamant slika je prodao nema problema kvaliteta ne vrati. Sastavio smole dijamantskom šarom mora preuzeti u presjekao linije, i onda trim komade, da bi osigurali sveukupno efekat.
[Maltene]
1. Po istom bojom kodirane stezaljku odgovarajućih smole ukrasima dijamante. Crtež treba da ostane čist, Inače, držati snagu je pogođeno. Denis treba stan protiv uredno, ne puca. "Uradi sam" proizvodnja mogu iskustvo smisao za uspjeh, sposobnost i upornosti obradimo strpljenje, starci i djeca su pogodne. Da rez cifru na crteži drži srediti niz postavljenom u avion materijala iznad. Proizvodnju proces je jednostavan možeš stvoriti kratko vrijeme da se završi.

Detaljne informacije

:
20x25cm, 25x30cm, 30x40cm, 40x50cm, 50x65cm, 60x80cm
Okvir:
No
Tip Šablona:
Životinja
Stil:
Evropi
Obliku:
Samac
:
Smole
:
Slike
Zalijepiti Oblast:
Punu
Oblik dijamanta:
Trg
Platno Pakovanje Metod:
Podignut
Vanjski Pakovanje:
papirnu kesu
Broj Boja:
30-45
:
ZOOYA
Bušenje Oblast:
pun dijamant Vez
Oblik dijamanta:
trg dijamant sliku
:
Domaćinstvo Najvažnije/Ukras
Tema:
Portret
Tkanine Tip:
Ulje clother
Proizvod Ime:
Dijamant Sliku Krst Šav

Oni također kupuju s ovim proizvodom