Kupi jednim klikom 0 0.00

0-Proizvodi
Doprinos 0.00
Dovršeno 0.00
Električni proljeće vozač proljeće ravnotežu crane električni serije proljece napetosti balancer Proljeće balancer

Električni proljeće vozač proljeće ravnotežu crane električni serije proljece napetosti balancer Proljeće balancer

KM 32.00
KM 34.50
 

Dostupno na zahtjev
Količina robe

Način, koristeći napetost balancer : Prvo, odaberite pravilan specifikacija balancer prema težinu alat i pribor. Dva, kada visi balancer, biti siguran da se povežeš dobro sigurnost konopac. Tri, prilagoditi balancer na glavne palube crva, pa to težinu utakmici i težina alat koristio alat stanja u poziciji u dometu od alat, odnosno, onaj alat je u stanju da nema težinu. Kada si Kad iglu je prilagođen, stanje težina povećava i obrnuto. Kad ponude, stanje težine je prilagođena sredini vrijednost Sposoban koristeći ravnotežu težinu iznad ili ispod ocijenjena vrijednost, inače utiče na normalne operacije. Podesite crv prije popustiš vrhu Zajebi, prilagoditi, stegnuti. Četiri, iz balancer da ukloni alat, moraš prvo povuci izvući osigurač izvući, u pravcu kazaljke na satu rotaciju na 30 stupnjeva, Nazad do rezervoara, u kornetu bravu (vidim dijagram), onda ukloniti alat spriječiti odjednom istovar brzo udicu Kada je alat je oštećen ili oštećen, stop igla može biti prekinut prije nego što je napunjena sa alat ili druge težak alat Pin povuci suprotno od kazaljke na satu reset. Pet, kada balancer nije vezan za alat, ne prazna to bez razloga, tako da ne, jer žicu konopac pogrešno mjesto zaglavio Korito. Šest, kada se operativac se kreće horizontalno na padini više od 30 stepeni, moraš prebaciti na uspravni položaj, i onda opusti se alat u Suprotnom, to je lako jer žicu konopac loše mjesto za umrijeti. Sedam. Teret bi trebalo da bude visio uspravno. Mjere opreza za proljeće balancer : Prvo, kad uklanjanje balancer, neophodno je da se okrenem prilagođavam crv suprotno od kazaljke na satu, tako da kotur proljeće je potpuno opuštenom Stanju vrijeme drugog posla. Dvije, svaki mjesec da provodi kontrolu sigurnosti balancer, glavni sadržaj je od inspekcije : 1. Da li je tvornica su na slobodi ili ne. 2, gornje i donje kuke su prepreke, pukotine i druge manama. 3 、 li sigurnost konopac je pouzdan?. 4, oklop i Talonguard forcracks i teško nosiš. 5. Da li će stanovanje posao kako treba?. Tri, dugoročnu položaj ne treba da bude prazno za očuvanje, obrati pažnju na vlagu, kako da izbjegnemo zavojnicu proljeće rust.
O Senting
1 : ne brini o našoj isporuka brzinu, naše radnje proizvodi su inventar! Nakon što si mjesto u redu, mi ćemo se dogovoriti isporuka je u vremenu!
2 : možeš izabrati svoj način logistike!
Ako to uradiš nema specijalnih uvjeta, možemo izabrati najbrži način mislimo logistika dostava!
3 : Pre nego što pošiljku ćemo provjeriti vašu adresu, ako tvoju adresu pripada udaljeno podrucje, Moramo da će stupiti u kontakt s tobom!
4 : Naša roba nisu uključeni u cenu carina i daljinski isporuka košta
Ako ti je potrebna da se konsultujem proizvod, molim te klik na koverti da pošalje poruku direktno! Ćemo odgovor na tvoje pitanje je što je prije moguće. Ako želiš kontakt prodavac brže, molim te podigni slušalicu da skeniramo dvodimenzionalnih šifru! Naša obaveza :
1 : nije dobio robu Povrat novca ili Ponovo isporuka
2 : Oštećena roba Vratimo Popraviti košta
3 : robu ne može biti upotrijebljeno-Povrat novca ili Ponovo isporuka
Ali molim te zapamti : pitanja kontaktirajte nas riješiti, ne otvaraj razmirice, Sporovima je gubljenje vremena
Ne otvaraj sporovima
Ne otvaraj sporovima Hvala O nakon prodaje službe
1 : Kad robu u predviđeno vreme nije do ruke, javite nam se, dat ćemo ti robu opet u ovim okolnostima! Ili da ti dam lovu! 2 : Ako kupac zaštitu vremena ce uskoro biti gotovo, molim vas, pozovite me, dat ću ti produžiti tvoj prima put 3 : ako niste zadovoljni sa naš proizvod, molim te ostaviti potpuno zvijezda () i dobro povratnu informaciju za nas.tvoje mišljenje podstaći će nas napraviti bolje u zagrobnom životu. Hvala ti!

Detaljne informacije

:
Alat Dijelove
is_customized:
No

Oni također kupuju s ovim proizvodom